Reclame

Reclame

Een produkt maken is één, het succesvol presenteren is twee. Reclame is een kunstvorm die vraagt om een originele aanpak waardoor uw klanten op een prettige manier over uw produkt geinformeerd worden. Belangrijk is hierbij dat de foto's de juiste sfeer uitstralen en ook technisch van een hoge kwaliteit zijn die de kwaliteit van uw produkt symboliseert. We helpen u met het uitwerken van een concept, het maken van de foto's en het uitvoeren van de nabewerkingen!

Laatst aangepast op woensdag, 05 mei 2010 15:57
 

Modeshoot Colomapark

Modeshoot ColomaparkOp de laatste trouwbeurs hebben we kennis gemaakt met Anne-Sophie Smartshopping, een winkel die zich gespecialiseerd heeft in stijlvolle avondkledij. In dat kader hebben we een fashion-shoot opgezet onder de deskundige organisatie van mede-fotograaf Kirsten Thys van den Audenaerde. Uit de collectie van Anne-Sophie zijn zes jurken geselecteerd voor de shoot. Verder maakten we gebruik van de poseerkwaliteiten van model Sanne en de professionele visagie van Shahbana Khan. Als locatie hebben we gekozen voor het Coloma-park in Sint-Pieters-Leeuw vanwege de stijlvolle uitstraling. De reportage vindt u hier!

Laatst aangepast op dinsdag, 21 juni 2011 11:50
 

Linx Trouwjurken

Linx TrouwjurkenLinx is een van de grootste bruidszaken in Leuven en Hasselt. Voor hen hebben we de een aantal van de nieuwste jurken gefotografeerd voor de nieuwe katalogus. Amélie Petyt verzorgde de makeup voor de modellen Veronika Kutilova, Michèle Thissen (eredame Miss Belgie 2009) en Jochen Vertessen (Mundial Mister World 2008).

Laatst aangepast op woensdag, 05 mei 2010 17:43