Portret

Jij bent mooi! En je wilt het de wereld tonen! Of voor je lief. Of gewoon lekker voor jezelf...

Voor een persoonlijk portret kun je een afspraak maken bij ons in de studio. Of wij komen bij je langs en nemen de spullen mee! Voor een professioneel resultaat regelen we visagie voor je en haarstyling.

Ook populair: de huiskamer-shoot: je nodigt een paar vrienden uit en we toveren je huiskamer om tot een heuse fotostudio en de pret kan beginnen! Kijk bij Tarieven voor de gunstige aanbiedingen.

Laatst aangepast op donderdag, 08 april 2010 15:03
 

Kinky fashionshoot

Kinky FashionshootOpkomend model Elise van Vlaanderen poseert met kleding van Boutique Minuit (en wat zwarte tape) in een verlaten pand. Het resultaat vind u hier. Kijk ook hier voor de behind-the-scenes video!

Laatst aangepast op maandag, 08 augustus 2016 10:17
 

Expo Geel

Expo GeelIn de maand februari organiseerden we een expositie met als thema de kleur 'geel'. Deze was op afspraak de gehele maand te bezichtigen. De expositie bestond uit twaalf portretten rond de themakleur. Bezoekers konden bieden op de afdrukken in het formaat 60cm x 90cm ten bate van de slachtoffers van de recente aardbevingen in Haiti. De uitendelijke opbrengst van 181,25 euro werd integraal overgemaakt naar het Noodhulpfonds Plan Belgie.

Laatst aangepast op donderdag, 09 december 2010 22:07
 

50 Shades Fotoshoot

Ladies at the MoviesWe hebben een speciale aanbieding voor de liefhebbers van de 50 Shades Of Grey film... Boek nu je eigen 50 Shades Fotoshoot! Meer informatie hier: r-and-k.be/50shades

Laatst aangepast op dinsdag, 17 februari 2015 14:52