Huwelijk


Huwelijkmariage.be is online!

vrijdag, 07 november 2014 00:13 administrator
Afdrukken PDF

huwelijkmariage.be

Op zoek naar een trouwfotograaf? Onze sub-site www.huwelijkmariage.be is online!

 

Laatst aangepast op dinsdag, 06 januari 2015 10:11
 

Huwelijk

De GLAMOURNET Trouwreportages hebben een eigen info-site:

http://huwelijkmariage.be

 

Met veel plezier fotograferen wij de mooiste momenten van jullie mooiste dag! Van 'smorgens vroeg tot 'savonds laat, van de voorbereidingen tot de afterparty, geen moment ontsnapt er aan de camera van onze fotograaf! En het zijn vaak de toevallige momenten die de mooiste herinneringen vormen...

Voorbereiding: Het programma wordt vooraf met jullie doorgenomen zodat alles op de dag zelf vlotjes verloopt. De stijl van fotograferen, de dagindeling, speciale wensen, met een checklist zorgen we er voor dat overal rekening mee wordt gehouden. Denk onder andere aan:

  • Voorbereiding bruid/bruidegom
  • Ophalen van de bruid
  • Kerk/stadhuis: misviering, toespraak voorganger/ambtenaar, trouwbelofte, ja-woord, zegening, ondertekening van de trouwakte, getuigen
  • Familie/groepsfoto's
  • Fotoshoot op locatie: traditioneel in het park, uitwaaiend aan zee in de duinen of lekker modern op een urban locatie?
  • Receptie: van alle gasten wordt bij binnenkomst een portret gemaakt
  • Avondfeest: buffet, maaltijd, muziek, sprekers, openingsdans

Het is mogelijk om de gemaakte foto's van de dag al tijdens de avond in een slideshow te presenteren.

Webgalerij - De gemaakte foto's worden de volgende dag in een galerij gezet in het prive gebruikersgedeelte van onze website. Zo hebben jullie al snel een overzicht van de gemaakte foto's. De link kun je natuurlijk alvast doorsturen naar je familie en vrienden! De foto's blijven daar in ieder geval een half jaar lang te bewonderen.

Album - Het fotoalbum wordt in overleg met jullie samengesteld. Met name de vormgeving en indeling zal afhangen van jullie persoonlijke smaak en voorkeur. Ook voor de afwerking van het album zijn er veel mogelijkheden waar jullie uit kunnen kiezen. Pas als jullie helemaal tevreden zijn start de uiteindelijke produktie van het album.

Uitnodigingen en bedankkaartjes - die regelen we samen met jullie lokale drukker. Jullie kiezen het ontwerp en wij leveren het fotomateriaal aan in het gewenste formaat!

Laatst aangepast op vrijdag, 14 november 2014 16:08
 

Christelle en Jérémy

zondag, 28 september 2014 23:22 administrator
Afdrukken PDF

Christelle & JérémyChristelle en Jérémy wonen in een charmante dorpje vlak langs de schelde en trouwden dit jaar op een mooie zomerse dag. We waren er bij van 'smorgens vroeg tot 'savonds laat. Oordeelt u zelf of het een geslaagde dag was... hier is onze fotoreportage!

Laatst aangepast op zondag, 28 september 2014 23:27
 

Gilles en Isabelle

dinsdag, 22 januari 2013 08:52 administrator
Afdrukken PDF

Gilles & IsabelleDe huwelijksdag van Gilles en Isabelle verliep als een droom... Het was schitterend weer en alles was goed voorbereid en wij waren letterlijk en figuurlijk van de partij. Zoals gewoonlijk begint onze fotoreportage 'smorgens vroeg bij de kapper.... en eindigt hij in de late (of liever gezegd, vroege) uurtjes!

Laatst aangepast op donderdag, 04 juli 2013 21:57
 

Huwelijk Erik en Leslie

dinsdag, 21 juni 2011 12:04 administrator
Afdrukken PDF

Huwelijk Erik en LeslieErik en Leslie trouwden in het mooie Pajottenland op gepaste traditionele wijze. In de reportage vindt u vele mooie zwart-wit foto's met onder andere drie ouderwetse volvo's...

Laatst aangepast op dinsdag, 21 juni 2011 12:04
 
Meer artikelen...


Pagina 1 van 2