K!rst & Snares

Gebruikerswaardering: / 5
LaagsteHoogste 

K!rst & Snares - FighterWe maken niet vaak een video maar op Parklife 2015 waren we zeer onder de indruk van het optreden van Kirsten Hermans met haar formatie. Oordeel zelf en geniet mee van het pakkende nummer - Fighter...

Laatst aangepast op maandag, 24 augustus 2015 10:28
 

Winnaars trouwbeurs 2014

Gebruikerswaardering: / 8
LaagsteHoogste 

Trekking trouwbeurswedstrijdGisteravond was het grote moment aangebroken... de trekking van de trouwbeurswedstrijd! We verzamelden in de Eco Koffiebar van het Reispunt en onder het genot van een glaasje bubbels zijn de winnaars van de vier prijzen getrokken:

Laatst aangepast op woensdag, 19 november 2014 09:09 Lees meer...
 

Stationsactie Tienen met De Madammen

Gebruikerswaardering: / 7
LaagsteHoogste 

De Madammen @ Stationsactie TienenOp 28 april tijdens de stationsactie in Tienen werden de treinreizigers vrolijk onthaald door een concert van percussiegroep 'De Madammen'. Het gebeuren was een initiatief van OpgewekTienen die zich inzet en om de stad Tienen nu en dan op aangenaam verrassende wijze in het nieuws te brengen.

Laatst aangepast op zondag, 01 mei 2011 10:16
 

Ladies at the Movies

Gebruikerswaardering: / 10
LaagsteHoogste 

Ladies at the MoviesElke eerste woensdag van de maand is het feest in de Kinepolis! Hoe de sfeer was de afgelopen keer in Brussel op de 50-tinten-grijs editie is te zien in onze reportage van dinsdag, woensdag en donderdag!

De foto's van de vorige maanden

Laatst aangepast op zondag, 11 februari 2018 21:49 Lees meer...
 

Welkom in Tienen

Gebruikerswaardering: / 8
LaagsteHoogste 

Welkom In TienenVoor de derde keer op rij werden de treinreizigers bij aankomst in Tienen onthaald op een feestelijk concert. Dit maal van een vrolijk uitgedost groepje muzikanten die in dit geval letterlijk de boel op stelten wisten te zetten. Met toepasselijke nummers als 'One Way Ticket', 'Op een klein stationnetje' en 'Per Spoor' van Guus Meeuwis werd op vele gezichten een lach getoverd. Bekijk onze fotoreportage!

Laatst aangepast op donderdag, 27 september 2012 06:00