Welkom!

Roelof PantjesWelkom op mijn fotografie website. Hier vindt u informatie over de verschillende facetten van de fotografie waarmee ik u van dienst kan zijn. Veel kijk- en leesplezier en tot binnenkort!

Vriendelijke groeten, Roelof Pantjes

 

Ladies at the Movies

Ladies at the MoviesElke eerste woensdag van de maand is het feest in de Kinepolis! Hoe de sfeer was de afgelopen keer in Brussel is te zien in onze reportage!

De foto's van de vorige maanden

Lees meer...
 

Kinky fashionshoot

Kinky FashionshootOpkomend model Elise van Vlaanderen poseert met kleding van Boutique Minuit (en wat zwarte tape) in een verlaten pand. Het resultaat vind u hier. Kijk ook hier voor de behind-the-scenes video!

 

Parklife 2016

Parklife 2015Elke zondagmiddag in augustus staat in het teken van Parklife in Tienen. Wat dat inhoudt? Bekijk onze fotoreportage van de eerste dag...!

 

Family at the Movies

Family at the MoviesElke maand is er ook het Family at the Movies evenement bij de Kinepolis.
Een passende film in avant-premiere wordt voorafgegaan met kinder-animatie en onder andere een mooie foto in onze photobooth!

De foto's van de vorige maanden

Lees meer...
 

K!rst & Snares

K!rst & Snares - FighterWe maken niet vaak een video maar op Parklife 2015 waren we zeer onder de indruk van het optreden van Kirsten Hermans met haar formatie. Oordeel zelf en geniet mee van het pakkende nummer - Fighter...

 

Intocht Sinterklaas

Intocht SinterklaasSinterklaas is weer in het land. In Tienen werd hij bij zijn aankomst op het station verwelkomd door de twee reusjes Tiske en Nieke, de Jeugdfanfare van Hoeleden en artiesten van het circus-atelier Salto. De optocht eindigde met een toespraak op de grote markt en onze fotograaf maakte veel knappe kinderportretjes!

 

Laatste Nieuws

K!rst & Snares

We maken niet vaak een video maar op Parklife 2015 waren we ...

Stationsactie Tienen met De Madammen

Op 28 april tijdens de stationsactie in Tienen werden de tr...

Welkom in Tienen

Voor de derde keer op rij werden de treinreizigers bij aanko...

Ladies at the Movies

Elke eerste woensdag van de maand is het feest in de Kinepol...

Winnaars trouwbeurs 2014

Gisteravond was het grote moment aangebroken... de trekking ...

Enquête

Wat is mooier voor foto's: kleur of zwart-wit?